V pondělí a úterý jsem měla při práci společnost jednoho pohledného mladíka .-)
(při nedělním sjezdu lanovkou z Pusteven ho asi trochu ofouklo a dostal tu zákeřnou nemoc zvanou rýmičku :-))
V pondělí se tak jel zaučovat do řemesla ke klientům v Ostravici a v úterý mě dozoroval při práci doma.
Trochu jsme spolu i kuchtili a poprvé vyzkoušeli podle receptu Hanky Zemanové (do jejích knih jsem se zamilovala) cizrnu na paprice.
A je to vážně bašta! A až na namáčení cizrny (které hravě zvládnete přes noc), je to vlastně rychlovka .-)
Zdravé, chutné a zasytí.
Kdyby chtěl někdo vyzkoušet…, tak tady najdete recept .-)
My se obešli i bez smetany a místo pórku jsme hotové jídlo jen posypali čerstvou jarní cibulkou a koprem ze zahrádky.
PS: …jsme si to obědové stolování udělali „pěkný“ 🙂
Krásný den
A.