Omnomnom

Tadáááá, nebojte se, název nelže a tyhle tuňákový placky jsou šup sem, šup tam hotový a k tomu navíc mega dobrý a živinově nabitý. A to chceš!

Nevim, jak vy, ale já když si otevřu nějakej recept a je v něm tolik surovin, že váhám, kde jejich výčet končí a kde už začíná postup, zavřu ho ještě rychlejš, než jsem ho otevřela.

Protože čas mi nikdo nevrátí a já ho nechci všechen strávit u vyváření, sorry bejb!

Nažhav pánev a jdem na to.

Suroviny (na 1 porci):

  • 1 vajco
  • půlka konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1-2 polívkový lžíce ovesných vloček
  • koření (majoránka, pepře, sůl)

Postup:

Vajco vyklepnout do misky, přidat tuňáka, ovesný vločky a koření (pokud máte lahůdkový droždí, tak doporučuju přidat!). Zamíchat všechno dohromady a rozkydnout do placek na nepřilnavou pánev na mírnej plamen. Dozlatova z obou stran.

Jestli si k tomu dáte brambory, rejži nebo kyblík zmrzliny nechám na vás. Já tentokrát měla vařený brambory, vařenou červenou řepu, no a jak jinak, nesmí chybět hořčice.

Tak, máme uvaříno a ani to nebolelo.

Nemáte zač.

 

 

L.