… jsme si s dětmi upekli k obědu před dvěma dny. Vycházela jsem z tohoto receptu, jen jsem dala větší množství sýra (sýra není nikdy dost) a oříšků (těch taky není nikdy dost). Parmazán jsem v naší místní samoobsluze nepořídila, nahradila jsem jej tak nastrouhaným uzeným jádelem, který se na mě z pultu usmíval nejvíc ze všech přítomných sýrů :-))
Oříšky s nastrouhaným sýrem vytvořily nahoře voňavou a chutnou křupkavou krustu, která skvěle doplňovala spodní část cuketovo-bramborovo-sýrového „těsta“ 🙂
My jsme si koláč upekli k obědu, ale určitě stejně dobře bude chutnat i jako malé pohoštění pro hosty. Určitě se k němu bude hodit i nějaký dobrý lehký zeleninový salátek .-)
Jen jednu vadu měl a o to víc mě to pak mrzelo – zapomněla jsem si osolit těsto… takže se solilo solničkou dodatečně až nakonec… holt neumím mluvit a souběžně dobře provádět jiné „operace“ :-))
Krásný poslední srpnový den
A.