Není pánev jako pánev. A jestli doma nemáte pánev wok a nejste milovníci asijské kuchyně, stejně ve čtení pokračujte, protože od mistra v kuchyni, vás dělí jeden nákup.
I když máte k dispozici dobré suroviny a dobrý recept, základem je i dobré nádobí. To jsou tři suroviny, které z vás udělají hvězdu v kuchyni. Připravovat totiž pokrmy na poškrábané a teflon olupující pánvi už nebude nic moc, že? A právě příprava jídel na pánvi hraje prim. Povrch pánve je tak trochu její základ, ale wok pánve vám nabídnou ještě trochu víc. Prostor. A věřte, že když jsme wok pánve od Tescoma vyzkoušeli, už jiné nepoužíváme. Nejen, že jsou suroviny krásně propečené, díky rovnoměrné distribuci tepla, ale nabízí dostatek prostoru na míchání a obracení bez toho, aby bylo nutné seškrabávat ze sporáku jídlo, co bylo k obědu.
Snadné vaření i smažení s pánví wok
Pánev wok je rozpoznatelná na první pohled. Hluboká s rukojetí nebo držadly po stranách. Ty opravdu velké a hluboké můžou připomínat spíše kotlík. Hloubka pánve je klíč k úspěchu. Stěny pánve se během chvilky rozpálí a příprava jídla je velmi rychlá bez ztráty živin. A díky pokličce můžete ve woku i vařit. Bez pokličky pokrmy rychle smažíte, s pokličkou zase pomalu vaříte.
Wok President
Wok pánev PRESIDENT je top. Díky použitému vysoce odolnému antiadheznímu povlaku můžete s klidem používat kovové obracečky a povrch pánve bude bez jediného škrábance. Navíc se hodí na všechny typy sporáků, včetně indukce. Nejen asijské a thajské jídlo se v pánvi skvěle připravuje a ještě lépe chutná.