Už nějaká doba uběhla od rekonstrukce našeho stolu. A já můžu s odstupem týdnů zhodnotit, jestli to nebylo šlápnutí vedle. Nebylo! Dřevěnou desku stolu zbožňuju, užívám si jí a i na péči je perfektní. Díky pořádné vrstvě laku je údržba hračka, to je něco, co s dětmi chceme, že. Jsem ráda, že jsme si žádný nový stůl nepořídili, ale krásně zužitkovali ty, které jsme měli. Když chcete změnu, nemusíte hned běžet do IKEA a starého nábytku se zbavovat. Recy věci mají své kouzlo. Podobný osud čeká i komodu, ale s trochu větším zásahem.
 
 
   

SOUTĚŽ O ZMRZLINOVAČ DELLA CASA

Díky spolupráci S Tescoma se nám doma sešly dva zmrzlinovače. Jeden pro nás a druhý pro někoho z mých čtenářů. Jak název vypovídá,se zmrzlinovačem si můžete vcelku snadno připravit domácí zmrzliny. Navíc víte, co zmrzliny skutečně obsahují a ochutíte je podle sebe. Vyzkoušela jsem smetanovou zmrzlinu, čokoládový sorbet i mražený jogurt s trochou domácí marmelády a bylo to bájo.
Jestli chcete zmrzlinovač DELLA CASA vyhrát, nechte mi pod článkem komentář, jakou zmrzlinu máte nejraději a staňte se fanoušky mé stránky na facebooku (to zvýší vaše šance na výhru). 6. září vylosuji výherce zde na blogu.
Držím palce, Martina.