při brouzdání na internetu a hledání co bych nového uvařila jsem narazila na pro mě zajímavou polévku. Je fakt, že kdybych před časem neochutnala bramborový krém v restauraci, asi by mě ji uvařit nenapadlo. Ale ochutnala jsem, byla výborná a tak jsem se do téhle ještě před koncem roku pustila …
… originál receptu je zde. Recept jsem trochu poupravila. Množství na přiměřeně a ingredience podle toho jak je mám ráda …
Recept:
5 – 6 tvrdých brambor
4 velké mrkve
kousek celeru
cibulka
3/4 litrový zeleninový vývar
250ml smetany
Sůl, pepř, muškátový oříšek
olivový olej
… mějte hezký den …
Danka
PS: omluvte prosím nevalné fotky, ale lépe se mi to opravdu nepodařilo vyfotit a kdybych chtěla nové, musela bych uvařit i novou polévku 😉